Sijmons-Dolata
Dorpsstraat 34, 3481 EL
Harmelen

0348-442004
info@hoefweide.nl

Iedere woning heeft een hal met een daarin een toilet gelegen aan de buitenmuur. Naast de trap is een nis met de meterkast waar een kapstok kan worden gemaakt. De woonkamers zijn ruim. De oppervlakte van de keuken en woonkamer is bij elkaar 37 m2. Als optie kan de woning aan de woonkamer nog worden uitgebouwd.

De keuken is 2,7 meter breed, waardoor verschillende keukenindelingen mogelijk zijn. Het raamkozijn kan worden aangepast waardoor ook een keuken aan de raamzijde kan worden geplaatst. De woning wordt opgeleverd zonder keuken, waarbij met de koper de aansluitpunten worden vastgelegd. De bewoners hebben op deze wijze een optimale keuzevrijheid en zijn niet gebonden aan leveranciers.

Op de 1e verdieping zijn standaard 3 slaapkamers opgenomen in combinatie met een study. Op deze wijze komt er licht in de hal, zeker wanneer in plaats van een raam gekozen wordt voor een deur met Frans balkon. Deze ruimte kan ook worden benut als aparte ruimte voor een was- en droogmachine opstelling waarbij een bergruimte met deur wordt gemaakt. Ook is het mogelijk de gehele ruimte bij de slaapkamer te betrekken, waardoor de slaapkamer 10 m2 groot wordt.

De badkamer is centraal gesitueerd met standaard een douche. De indelingsmogelijkheden maken het mogelijk optioneel te kiezen voor een bad eventueel in combinatie met ook een douche.

De zolder is een vrij indeelbare ruimte met aan de achterzijde een dakraam. Uiteraard kan de zolder optioneel worden ingedeeld in combinatie met dakkapellen aan zowel voor als achterzijde.